Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2012 11:07 - Алхимия на деветте измерения
Автор: virgo Категория: Хоби   
Прочетен: 10487 Коментари: 6 Гласове:
23

Последна промяна: 09.01.2012 11:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Според "Плеядианската програма", Земята е пронизана от девет разумни измерения, които можем да достигнем, да се учим от тях и да ги интегрираме съзнателно в своя живот. Тези нива предлагат на хората огромен разум и свобода, въпреки че преди това трябва да анализираме настоящото си състояние. След хиляди години на раздяла с Божественото нашият колективен ум, който действа в четвъртото измерение (4D), е уловен в полето на поляризираните, архетипни мисловни форми, които са заключени в нашето тяло и ум под формата на емоционални травми. Днес ловките медии манипулират колективния ум на четвъртото измерение, като подтикват хората да се отдават на забавления, да правят пари, да пленяват невинните души или просто да не се вглеждат навътре в себе си. Все пак 4Б-зоната не е тяхната лична територия, защото 4D е мостът, който води от физическото към Божественото. Нейното предназначение не е да бъде скучна честотна зона, която пълни главите ни с глупавите образи и представи от рекламата, порнографията и "спама" от Интернет.

 Чрез изобразяването на човек, който лежи върху маса, фигура 1 показва по какъв начин приемаме 9 измерения. Плеядианците показват достъпа до измеренията по  този начин, защото мнозина от нас са изпитали за и път невидимите измерения по време на различни ни сеанси, като масаж или връщане към минали преживяания.  Човекът на тази диаграма може също да седи да върви. Но повечето хора днес не са в състояние да бъдат в деветте измерения, докато пазаруват. Начинът, по който работи моделът, е елементарен. Докато сме живи, съществуваме в линейното пространство и време, 3D, което е плоско; 2D е изобразено като равнобедрен триъгълник, едната му страна е 3D равнината, а долният връх е ID, кристалното желязно ядро в центъра на Земята. Използвайки изображението на човека, който лежи в триизмерната равнина, 4D, колективния ум или архетипното царство формира балдахин ( завеса ) над тялото на човека, който се образува от неговите поляризирани мисли и чувства. Когато човекът сложи края на полярността и активизира финото съзнание, по-висшите измерения, от 5-то до 9-то, образуват портали в този 4D балдахин.
image        
Фигура 1. Показва начина, по който ние хората, възприемаме деветте измерения. Адаптирана о т " Плеядинската програма", Барбара Клоу

На нас ни е нужно да притежаваме 4D като зоната, в която чувствата ни могат да достигнат до примамливите високочестотни видения. Всеки от нас е проводник към висшите измерения, които можем да достигнем с помощта на образи, излъчващи се периодично от Галактическия център. А единственият начин, по който можем да го направим, е чрез активна интуиция и интензивни чувства. Можем да определим своите индивидуални пътища във великия пейзаж на космическия потенциал, като почувстваме своя път в четвъртото измерение и изчистим ума си от глупостите. Мозъкът ни е нещо повече от намачкана ауди-окасета и видеозапис или от обикновен компютърен твърд диск. Уловени в сегашната, наводнена от медии 4D зона, повечето хора не могат да видят вратите, водещи към висшите светове. Нашата цел, като пробуждащ се вид, е да реконструираме и изчистим мощната 4D зона, за да можем да определим честотата на вибрациите на деветте измерения.

При представянето на същността на деветизмерната структура на земния интелект видяхме как се отразяват на тях както и на хората като цяло, различните нива на пространствени и времеви размествания, причинени от неизлекувани травми. Първоизточникът им е катаклизмът, но след това са задълбочени от травми-ращи житейски преживявания. Изследвайки промените на Земята през последните 20 000 години и начина, по който те са въздействали на човека, установих, че хората престават да се държат агресивно, когато се освободят от своята травма и възстановят историята си.

Вертикалната ос на съзнанието

За да обясним енергетиката на деветте мерения, трябва да преминем последователно по вертикалната  ос от първото до деветото. Най-ниското измерение (1D) е най-плътното, а най-високото (9D) е измерението с малка плътност. Нисшите измерения притежават по-малко пространство, горните - повече. Плътността се калява от гравитацията, която привлича светлината или re и ги превръща във форми. Разбирате колко ин-шо и плътно трябва да бъде кристалното желязно | 1D) в центъра на Земята.
Според науката центърът на Земята представлява огромно кристално желязно ядро, а железните кристали са два пъти по-плътни от останалите минерални кристали.
Второто измерение (2D) е сферата, разположена между кристала на желязното ядро и земната кора, например мантията . Второто измерение е по-плътно от третото, повърхността на Земята. В 3D сме плътни, докато 4D, царството на колективнаите мисли и чувства, които се излъчват от всички живи неща, няма плътност. Всички ние можем да почувстваме 4D и да участваме в него чрез споделянето на общи вярвания .
С издигането си в по-високите измерения - като например да бъдем в сърцето (5D) или да съществуваме в свещената геометрия (6D) - усещаме, че плътността на всяко следващо измерение нагоре по вертикалната ос е по-ниска, с повече пространство и е по-сложно и по-трудно за обяснение с думи. За да се издигнем в по-високите измерения, ние, хората, трябва да разширим себе си, а за да се спуснем в по-ниските измерения, трябва да се свием.
В третото, пространствено-времево измерение ние сме плътни и притежаваме пет сетива. Оставаме в своето царство благодарение на гравитацията. Гравитацията представлява фактора за плътността. Гравитацията съществува и в по-високите и по-ниските измерения и когато отидем на тези нива, нашата специфична гравитация се променя. Докато сме живи, тялото ни се намира в третото измерение, въпреки че редица функции на нашите енергийни системи се стимулират от първите две измерения, кристалното желязно ядро на ID и тектоничното или телурично царство на 2D. Стимулира ни и нивото на колективната мисъл от четвъртото измерение, понякога вероятно твърде много. Хората сме като шоколадова бисквитка-сандвич, с бял крем в средата, притиснати между плътните царства на Земята и мисловното и емоционално заредено царство на груповия ум, което се мени непрекъснато в зависимост от това, което влиза в него.
Ако трябва да бъда по-подробна, 2D е плътният свят на минералите и микробите и 2D е много по-бавно от нашия пулс, дишане или мисли. Второто измерение регулира всички автоматични процеси в нашето тяло, а здравето ни зависи напълно от резонанса ни с него. Резонанс означава, че нашите автономни процеси вибрират в хармония с 2D, което поддържа нашето физическо, съществуване в 3D. На свой ред, второто измерение представлява един вибриращ, пулсиращ, извиращ свят на невероятно сложни същества, които са източникът на нашия живот.
image Фигура 2. Разгръщащата се структура на вертикалната ос на съзнанието. Адаптирана от "Плеядианската програма", Барбара Хенд Клоу.


Барбара и Джери Клоу




Гласувай:
23



1. universalnite1neo - :) Привет, сестриче ! Темата за ...
09.01.2012 18:00
:) Привет , сестриче !
Темата за измеренията винаги ми е интересна , затова сега с удоволствие ще дам нещо като допълнение към твоя хубав и добре подреден постинг : Всички нива на измеренията на този свят са налице тук и сега, свързани помежду им. Разликата между световете с различни измерения е дължината на вълните. Именно вълновата дължина е ключовият елемент на цялата Вселена. Ние живеем и съществуваме в реалност, създадена изцяло от дължината на вълната. А дължината на нашия триизмерен свят е 7,23 сантиметра.
Измеренията са разделени едно от друго от дължината на вълната точно по същия начин, както са отделени нотите в гамата. Всяка нота от гамата носи различен звук поради своята вълнова дължина
<3<3<3
цитирай
2. virgo - Eй, братче...благодаря за допълнението
09.01.2012 18:15
Не само интересна е темата, но и много неясна според мен. Поне това показват постинги и коментари във фейсбук например. Дано успея да повдигна малко завесата.
Гуш <3<3<3
universalnite1neo написа:
:) Привет , сестриче !
Темата за измеренията винаги ми е интересна , затова сега с удоволствие ще дам нещо като допълнение към твоя хубав и добре подреден постинг : Всички нива на измеренията на този свят са налице тук и сега, свързани помежду им. Разликата между световете с различни измерения е дължината на вълните. Именно вълновата дължина е ключовият елемент на цялата Вселена. Ние живеем и съществуваме в реалност, създадена изцяло от дължината на вълната. А дължината на нашия триизмерен свят е 7,23 сантиметра.
Измеренията са разделени едно от друго от дължината на вълната точно по същия начин, както са отделени нотите в гамата. Всяка нота от гамата носи различен звук поради своята вълнова дължина
<3<3<3

цитирай
3. raders - Интересна фантастика. Особено ...
09.01.2012 20:20
Интересна фантастика. Особено това за "плеядинците" си го бива. С тази дребна подробност, че Плеядите са сравнително нова звездна конфигурация и ако изобщо се е появил живот там, то той е на равнището на едноклетъчните.
цитирай
4. kuzmo - 3-4-5-6 ... Д
10.01.2012 00:23
Мисля, че трябва да нападнем Плеядинците и да им вземем няколко сантиметра от вълната. Или поне петрола. Продължавайте да пишете все така забавно, моля.
цитирай
5. virgo - Аз не бих се изказала толкова неподготвена :)))))
11.01.2012 08:42
Срванително нова звездна конфигурация Плеяди - според кого? Не бързайте да отхърляте нещо ново и непознато. Със сигурност сте запознат с плоскостта на Земята и въртенето на планетите около нея :)))))))))
raders написа:
Интересна фантастика. Особено това за "плеядинците" си го бива. С тази дребна подробност, че Плеядите са сравнително нова звездна конфигурация и ако изобщо се е появил живот там, то той е на равнището на едноклетъчните.

цитирай
6. virgo - хахаха - давайте , моля...най-много вие да останете без вълна :)))))))))))
11.01.2012 08:42
kuzmo написа:
Мисля, че трябва да нападнем Плеядинците и да им вземем няколко сантиметра от вълната. Или поне петрола. Продължавайте да пишете все така забавно, моля.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: virgo
Категория: Хоби
Прочетен: 668130
Постинги: 130
Коментари: 490
Гласове: 1524
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031