Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2012 07:02 - БАЛДАХИНЪТ ОТ СВЕТЛИНА НА ЧЕТВЪРТОТО ИЗМЕРЕНИЕ
Автор: virgo Категория: Хоби   
Прочетен: 5401 Коментари: 0 Гласове:
9

Последна промяна: 13.02.2012 07:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

    Четвъртото измерение прилича на тъмен балдахин, опънат над хората, градовете, културите и страните. Това е астрална енергия, която наподобява лепкави жабешки яйца. Лечителите могат често да я забележат около своите пациенти, а днес Америка изглежда така, сякаш се носи в замърсено езеро. Тези балдахини са облъчвани непрекъснато от вълни енергия и светлина от по-висшите пет измерения.
  Когато енергията от по-висшите измерения се насочи върху извития балдахин на 4D, той действа като леща, която разлага мисълта в съзнанието на човека на две възможности - положително или отрицателно, добро или лошо, черно или бяло, правилно или грешно и т.н. Когато хората изразяват само единия или другия аспект на проблема, умът им се разделя, като ги прави безсъзнателни. Налице е една разделяща динамика на 4D, която позволява образуването на електромагнитни(ЕМ) полета в 3D, където пристига магнетизмът на 2D в извитата земна кора и реагира на електричеството на 4D в атмосферата. Без тази динамика нещата нямаше да изкристализират във вибриращите ЕМ полета на 3D и тази ЕМ динамика въздейства върху нашето съзнание, тъй като повечето хора могат да усетят астралната сила.
   Нашето материализиране е резултат от чиста енергия. Когато се научим да пускаме архетипните сили да текат през нас, тялото ни се справя с лекота с мащабните поляризирани състояния и нашите ЕМ полета, както и нашият ум, се разширяват. Това е законът за разширяването и свиването. Всеки от нас може да прави разлика между астралното влияние и вдъхновението, идващо от висшите измерения, и точно заради това можем да виждаме и двете страни на проблема, което ни позволява да възприемаме пълния обхват от информация. Астралните влияния не са нищо друго, освен желанието на другите хора да нахлуят в ума ни, което не може да се случи на тези, които са разбрали играта.
Проблемите, които се появяват в ума ни, са колективни. Може да сме наясно, а може и да не сме, че милиони други хора са занимавани от същите мисли. В днешно време например, милиони хора се занимават с противоположността, която аз наричам "юдео-християнството срещу исляма". Някои разделят този архетип на добро или зло, безопасно или опасно, докато други се стремят да разберат и двете страни, за да са наясно с проблема. Тенденцията е с разгръщането на драмата все повече хора да получават яснота. Все пак понякога силите на противоположностите са толкова мощни, че се развива колективна лудост, водовъртеж. Това се случва с противопоставянето на юдео-християнството на исляма, особено сега, когато се намираме в края на епохата на Рибите и на календара на майте. Краят на дългите цикли винаги изважда наяве проблемните пластове на времето, с които всеки от нас може да се справи, когато се намира в състояние на поляризация (не на противоположност).

Глобалният елит използва мощните сили на 4D, такива като Яхве, за да постигне своя дневен ред - Новия световен ред. През последните две хиляди години в епохата на Рибите католиците и Ватиканът материализираха тези сили, изграждайки една 4D колективна вяра в единния бог, Яхве. Сега Елитът работи за овладяване на 3D през следващите две хиляди години от епохата на Водолея. Не е трудно да позволим на мощните сили на 4D да текат през нас и да не разрешим да бъдем разделяни на две по време на смяната на епохите, като в същото време се отваряме и за вдъхновението от висшите измерения.
Ако ние, хората, блокираме архетипния поток, 3D се разделя на многобройни противоположности, като че ли някой дракон е накъсал на тесни ивици балдахина от светлина. Нашите ЕМ полета се свиват и ние губим способността си да се доверяваме на Божественото. Когато сме мързеливи, глупави и отровени, се превръщаме в обслужващи Елита. Ако се откажем от своята сила, може да настъпи великото разкъсване на реалността - третото измерение се превръща във водовъртеж или вихрушка, каквото е било геологичното бедствие преди 11 500 години. В такива времена се създава религиозна вихрушка, подобно на торнадо, изградено от пламтящи ангели.
   Междувременно в тайните пещери на световните религии са скрити основните елементи на свещените култури, които са ги създали в началото. Когато хората достигат за първи път до тези свещени култури, висшите измерения се изливат през балдахина от светлина и Божественото озарява Земята. Когато Божията програма започва да се осъществява върху Земята, Елитът започва да подлъгва хората да се избиват едни други. Докато хората са разделени на воюващи страни и противоположни лагери, Новият световен ред ще продължава да поддържа глобалния конфликт между световните религии. Нека тези читатели, които са от едната или от другата страна, да си спомнят, че Елитът не се интересува от това кой умира, стига самият той да победи.

Барбара Марчиняк




Гласувай:
9



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: virgo
Категория: Хоби
Прочетен: 669033
Постинги: 130
Коментари: 490
Гласове: 1524
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930