Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2012 12:06 - АСТРАЛНИЯТ СВЯТ И БОЖЕСТВЕНИТЕ НИВА В ЧЕТВЪРТОТО ИЗМЕРЕНИЕ
Автор: virgo Категория: Хоби   
Прочетен: 7294 Коментари: 4 Гласове:
22


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
imageЧетвъртото измерение е жива и дейна зона - астралният свят между 3D и звездите - и тя е пълна с послания от Божествени същества. Тази зона приема всички послания, идващи от висшите измерения, което е причината да чувстваме така силно в 4D. Можем да приемаме тези послания много по-лесно директно в сърцето и ума си, стига преди това да дешифрираме мощната колективна сила на системата от вярвания на анунаките, която е замърсила човешката култура. Осъзнавайки, че 4D може да бъде обсебено от фанатици, древните египтяни са създали една твърде образна животинско-тотемна теология, в която се показва по какъв начин боговете взаимодействат с хората. Тъй като 4D задейства много активно нашите чувства в 3D, това измерение "разцепва" информацията от висшите измерения и в 3D всеки проблем изглежда като позитивен и негативен. Наистина е много лесно да се види тази динамика, когато схванете 4D просто като една голяма творческа игра, която свързва всички нас.
Източникът на човешкото творчество се крие в посланията от висшите измерения. Когато посланията пристигат, разумните форми на 4D раздвояват вдъхновението, за да засилят нашия 3D емоционален обхват, така че да можем да възприемем величието на новото. Повечето хора пренебрегват тези интересни импулси, тъй като съобразяването с тях може да промени живота им. Хората, които наистина полагат усилия да видят, чуят и почувстват тези послания, често се превръщат в могъщи творци, като стават дори и членове на Елита. Това означава да уловиш мига и всички велики творци са много умели в придаването на форма на тези идеи. Поети, художници, скулптори и политици изживяват и вдишват грандиозните архетипи. Използват ги, за да наторяват 3D като добри градинари.
Що се отнася до архетипните същества, ние, хората, сме боговете и богините на 3D, тъй като можем да създаваме монолитни неща. Четириизмерните същества могат да мислят и да заговорничат, да правят всичко, което пожелаят, но не могат да създадат нищо в 3D. Така че те посаждат своите горещи желания в нашите умове и ни подтикват да създаваме различни реалности. Един объркан и злочест тийнейджър например, става инструмент за осъществяването на убийства, които оскверняват колектива на възрастните, както при масовото убийство в гимназията Колумбин.* Не е чудно, че повечето хора се опитват да пренебрегнат тези импулси.
Ако емоциите на човека не са под контрол, енергията на 4D приема низш астрален оттенък и човекът може да бъде посетен от сукуби, чудовища, извънземни или комбинирани създания. Тези посетители изглеждат съвсем истински върху екрана на нашия магнетичен ум и са пълни с древни архетипни образи. Някои хора направо полудяват от подобни видения в 3D, а други са очаровани от тях. Духовните учители и много артисти се учат да правят разлика между низшите астрални импулси и истинското Божествено вдъхновение. Лично аз вярвам, че всички ние трябва още сега да се превърнем в духовни учители, за да можем да си спомним как да създадем това, което искаме, в нашето измерение. В противен случай то ще се управляват от Новия световен ред или ще бъде доведено до гибел от него, или и двете заедно!
Когато в 3D достигнат контакти от фините светове, през тялото ни преминава мощна емоционална вълна. Можем да реагираме, като просто следваме чувствата си, въпреки че моето предложение е да използваме и ума си, за да наблюдаваме тези чувства. Това е пътят отвъд лудостта. Самата същност на архетипните сили ги кара да търсят за своите импулси носители в 3D и с наближаването на края на календара на майте този процес се усилва експоненциално. Ако ние им попречим, тези сили изпадат в раздразнение, претоварват се и стават агресивни. Когато не циркулира между 3D и висшите светове, нереализираната съзидателност се натрупва в 4D и накрая културите са завладени от черните сили, също като претоварената електрическа мрежа, която разтапя проводниците. Астралните сили биват привлечени силно от хора, които се дрогират. В Съединените щати процентът на хората, които се използват наркотици, е много висок, което улеснява Елита да контролира народа. И все пак, ние, хората, сме избраните носители на Божественото вдъхновение.
Ако сте оттегчени от своя живот, вие не сте настроени към пълния си потенциал. Удивителните неща са резултат от съзнателната и целенасочена работа с Божествените сили, които раждат изкуството, виденията и свещените култури. Новият световен ред заговорничи, за да отслаби и затъпи човечеството и да го държи под контрол. Модерната култура е отегчителна, без творческа искра и изпълнена с насилие, защото е замърсена с изтощаваща тъмна енергия. Можем да изберем какво искаме да създаваме в 3D, защото притежаваме свободна воля. Свещените култури се проливат с изкуство, театър и музика, като не блокират движението на потока на богатия архетипен поток.
Някои култури, като тази на австралийските аборигени, приемат потока по време на съня. Други, като минойците с техните танци на биковете и лабиринтите, го изразяват чрез игрите по време на своите Мистерии. Тези мощни сили текат с лекота през децата на аборигенните народи, които са възпитани и научени да бъдат много съзидателни. Техните родители знаят, че блокирането на тези сили ги прави по-големи или с "напомпано" его. Превръщат се в независима сила, която отслабва групата. Накрая силата завладява хората и се надига вълна от колективна лудост и болест, като например избухването на войни. За лечение могат да се използват практики от медицината, но аборигенните народи предпочитат през по-голямата част от времето да творят, защото творчеството е по-забавно от лекуването.
Когато масата хора просто реагира на нуждата от промяна в колективния ум, настъпва разцвет на такива екстатични свещени култури като тези на древните египтяни, майте, критско-микенската и келтската. И обратно, когато достатъчен брой хора потиснат силите на 4D в себе си, тогава възникват мрачни, агресивни и разрушителни култури. Днес хората се молят да се сложи край на глобалното доминиране и насилие, въпреки че молбите за мир не помагат. Време е да започне циркулирането на архетипния поток.
Големият проблем е "божията отрова". Твърде много хора на Земята чакат Боговете да се върнат. Не се грижим за собственото си измерение.

по материали на Барбара Клоу



Гласувай:
22



1. koliok5 - Майко мила...
07.02.2012 14:48
чудя се, кой ли чете подобни писания?! Та в тия съчинения няма капка наука, няма едно доказателство, няма експерименти... Дори и чисто теоритично, има глупости - 4D съществата не можели да направят нищо в 3D... Ами ние като сме 3D, как успяваме да пишеме върху лист хартия и написаното да е 2D... пълни щуротии...
цитирай
2. анонимен - Здравейте,
07.02.2012 16:13
Най-добрият начин да се разбере всяко измерение е да се определи неговото местоположение в собственото ни тяло. Когато медитираме и се обръщаме към седемте посоки, ние сме суверенът в триизмерното. Тези изключително дуализирани времена няма да отминат лесно. А толкова е лесно да изгубиш почва под краката си. Особено като видиш постовете на първа. Продължавайте все така!
цитирай
3. virgo - малееееее, кой ти каза, че лист хартия е 2Д, мале мале на свой ред да кажа.....
07.02.2012 16:15
koliok5 написа:
чудя се, кой ли чете подобни писания?! Та в тия съчинения няма капка наука, няма едно доказателство, няма експерименти... Дори и чисто теоритично, има глупости - 4D съществата не можели да направят нищо в 3D... Ами ние като сме 3D, как успяваме да пишеме върху лист хартия и написаното да е 2D... пълни щуротии...

цитирай
4. virgo - да, не само постовете на първа , ами и част от коментарите
07.02.2012 16:22
Да, няма да отминат дуализираните времена скоро....Както се убеждавам, няма никакво разбиране и осъзнаване на измеренията, говори се за какви ли не ченълинги, ню ейдж и куп подобни "течения и религии". Но и това ще отмине. Поздрави <3
анонимен написа:
Най-добрият начин да се разбере всяко измерение е да се определи неговото местоположение в собственото ни тяло. Когато медитираме и се обръщаме към седемте посоки, ние сме суверенът в триизмерното. Тези изключително дуализирани времена няма да отминат лесно. А толкова е лесно да изгубиш почва под краката си. Особено като видиш постовете на първа. Продължавайте все така!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: virgo
Категория: Хоби
Прочетен: 669572
Постинги: 130
Коментари: 490
Гласове: 1524
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930